Om os

Menneskene bag LivingValue

Stina Trojlsgaard

Stina er bachelor og master i psykologi fra London. Stina har gennemført LivingValues ValueMe undersøgelse, blandt 5 af Danmarks bedste arbejdspladser, som danner grundlag for Tillidsbaseret Ledelse. Stina har mange års erfaring med coaching af top- og mellemledere samt stor erfaring i implementering af Tillidsbaseret Ledelse og Samarbejde. Stina er ligeledes en erfaren kursus- og foredragsholder. 

Se Stinas LinkedIn profil her.

Torben Vang

Torben er tidligere personaledirektør i PFA Pension m.fl. og har gennem jobudvikling i 25 år opnået solid ledelseserfaring på alle niveauer, og en stærk faglig ballast på Human Ressource-området.

Torben har blandt andet haft ansvar for ledelses- og medarbejder-udvikling samt for strategiske forandringsprocesser, herunder implementering af nye HR-strukturer. Etablerede i forbindelse hermed i 2006 Kompetencemægleren, og har siden 2009 tillige arbejdet med Tillidsbaseret Ledelse i LivingValue. 

Se Torbens LinkedIn profil her.

Kurt Hansen

Kurt er leanmaster, bachelor i læreprocesser, certificeret konsulent og manden bag firmaet ØstLean. Kurt fungerer både som konsulent, underviser og mentor/coach. Hans erfaringer spænder vidt, da han i mere end 20 år har arbejdet i og med forskellige virksomheder i både Danmark og udlandet, herunder lean implementering, teambuilding mm. Kurt er desuden udvikler af dialogspil omkring Lean og Teamudvikling. 

Se Kurts LinkedIn profil her.

Allan Pagh

Allan er HD i Organisation og Virksomhedsledelse med speciale i personaleudvikling og har i en årrække arbejdet med ledelses- og medarbejderudvikling. Allan arbejder både som konsulent og underviser inden for forretningsudvikling og HR, ledersparring og teamudvikling. Allan var endvidere en del af Århus Købmandsskole, hvor han bl.a. etablerede Ledelsesakademiet. 

Se Allans LinkedIn profil her.

Annette Westh

Annette er en særdeles erfaren coach og udviklingskonsulent inden for personlig- og organisatorisk udvikling. Annette arbejder på alle organisatoriske niveauer og i såvel offentlige som private virksomheder. Med en baggrund som HR Konsulent i 16 år og selvstændig udviklings-konsulent i 5 år, har Annette solid praktisk erfaring i at arbejde med mennesker og organisationer i udvikling.

Se Annettes LinkedIn profil her.

Ronnie Hansen

Ronnie er kandidat fra Roskilde Universitet i virksomhedsledelse med speciale i Tillidsbaseret Lean. Ronnie startede som praktikant i LivingValue og er nu tilknyttet LivingLean som fast konsulent. Ronnie løser såvel kundevendte procesopgaver som konkrete udviklingsopgaver – f.eks. videreudviklingen af Potentialemålingen.

Se Ronnies LinkedIn profil her.

Ditlev Wildt

Ditlev studerer polit ved Københavns Universitet. Ditlev startede som controller i Kompetencemægleren, og er nu ved siden af studiet fast tilknyttet LivingLean som juniorkonsulent. Ditlev arbejder med kunderettede analyseopgaver og deltager i udviklingsopgaver herunder kvalitetssikring og videreudviklingen af Potentialemålingen. 

Se Ditlevs LinkedIn profil her.